Home Alternatieve kinderopvang Enschede

Veilig verzekeren:

logo qshops

logo geschilonline


Alternatieve kinderopvang Enschede | Gastouder Verzekering

Alternatieven in kinderopvang

In Nederland bestaan er diverse soorten opvang voor kinderen. Er zijn meerdere alternatieven. Allereerst is er een crèche.

Aan een crèche zitten voor en nadelen. De voordelen van een crèche zijn dat uw kinderen leren om te delen en om samen te spelen.

Het nadeel is dat er weinig persoonlijke aandacht is en dat kinderen worden opgevangen in een zaal die wat opgeleukt is. Echt warm, gezellig en huiselijk is het niet.

Vervolgens kan u kiezen voor een oppas aan huis. Het voordeel hier van is dat uw kinderen in een huiselijke omgeving zijn en veel persoonlijke aandacht krijgen. Het is voor een oppas aan huis doorgaans pas interessant als u drie of meer kinderen, in verband met het salaris. Het nadeel van een oppas aan huis is dat er altijd iemand in uw huis is, terwijl u er niet bent. Dit kunnen veel mensen als onprettig ervaren.

Een goede optie is een gastouder. Als u uw kindje naar een gastouder brengt, combineert u eigenlijk alle voordelen en alle nadelen zijn weg. Uw kindje wordt opgevangen in een huiselijke omgeving, krijgt veel persoonlijke aandacht, hij of zij leert delen en spelen met andere kinderen.

Gastouder zoeken

Als u op zoek gaat naar een gastouder, dan kan u het beste even op Google kijken (typ in: Gastouder ) of op marktplaats. Bij gastouderbureaus is het vaak lastiger en moeilijker zoeken. Bovendien staat elke gastouder bij een ander gastouderbureau ingeschreven. U kunt daarom het beste direct zoeken.

 


Over Gastouderverzekering.nl | Contact | Inloggen | Disclaimer | Privacy Policy
© 2007 - 2021 | Gastouder Verzekering | Voor gastouder en bij kinderopvang