Home Gastouderbureau amersfoort

Veilig verzekeren:

logo qshops

logo geschilonline


Gastouderbureau amersfoort

Gastouderbureau Amersfoort

Een gastouderbureau bemiddelt gewoonlijk tussen vraag en aanbod van gastouders voor kleine kinderen. De gastouderopvang is daarmee een kinderopvang geplaatst in een thuissituatie bij professioneel opgeleide gastouders. De gastouders hebben daartoe individuele begeleiding gegeven door een pedagogische medewerker die jarenlang ervaring heeft binnen de opvang van kinderen. Aangezien het gastouderbureau Amersfoort alsmede de bij ons aangesloten gastouders zelf voldoen aan de Wet Kinderopvang, kunnen wij u een veilige kindvriendelijke opvang plaats bij een gastouder aanbieden. Daarmee bent u als ouder verzekerd van een professionele kinderopvang in een thuis situatie en dus tegen een schappelijke prijs. Wilt u ook een goede opvang van uw kind benader dan het gastouderbureau Amersfoort.

Voordeel gastouder opvang

Uitgangspunt is dat de gastouder opvang alle aandacht geeft aan het kind. Dit betekent ook dat er slechts een beperkte hoeveelheid kinderen per gastouder geplaatst worden. Door de geringe hoeveelheid kinderen per gastouder krijgt het kind een grote hoeveelheid aandacht bij de binnen de kinderopvang opgeleide gastouders. Aangezien de gastouder opvang geregeld via het gastouderbureau thuis werken en de gastouders onder strikte begeleiding staan, is er een veilige en gezonde omgeving gecreëerd waarin uw kind goed kan worden opgevangen. Aangezien er bovendien wordt gewerkt vanuit een thuis situatie, vallen de berekende tarieven voor gastouder opvang zeer gunstig.

Wet Kinderopvang

De Wet Kinderopvang regelt dat kinderen het recht hebben op goede kinderopvang. Enerzijds is dat bij één van de ouders thuis, echter met twee werkende ouders dient het kind uit handen worden gegeven. De kinderopvang helpt dus de ouders in arbeid in combinatie met zorg voor het kind. Voordeel is tevens door de intensieve begeleiding dat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen. Wordt gebruik gemaakt van een bij het Landelijk Register Kinderopvang geregistreerd gastouderbureau of kindercentrum dan kunnen ouders een deel van de kosten terug krijgen van de fiscus. Uiteraard voldoet het gastouderbureau Amersfoort en de bij ons aangesloten gastouders aan de kwaliteitseisen gesteld in de Wet Kinderopvang.

Belastingvoordeel

Mits het gastouderbureau en de gastouder door de overheid zijn geaccepteerd als gekwalificeerde kinderopvang dan kunnen de kosten voor u als ouder substantieel worden afgetrokken van de belasting aangezien de fiscus een aanzienlijk deel van de kosten voor opvang neemt. Aangezien tevens de kosten van een thuis gastouder opvang lager zijn levert u één en ander dus een mooie besparing op terwijl uw kind wel in goede handen is. Daarmee kunt u het welzijn van uw kind veilig in de handen van een ander leggen, terwijl u onbezorgd aan het werk kan.

Contact gastouderbureau Amersfoort

Vindt het ook leuk om voor een paar uur of een paar dagen per week kinderen bij u thuis op te vangen en te verzorgen neem dan contact op met ons gastouderbureau Amersfoort. Er zijn namelijk nog vele mensen die een aantrekkelijke oplossing voor de opvang van hun kind zoeken. Zoekt u als ouder een kinder opvang met een persoonlijk touch overweeg dan het inschakelen van een gastouder. Door de thuissituatie van de opvang met gespecialiseerde gastouders bent u verzekerd van een goede en veilige opvang van uw kind. Wilt u dan ook goede kinderopvang hebben via een gastouder schakel dan daartoe het gastouderbureau Amersfoort in.

 


Over Gastouderverzekering.nl | Contact | Inloggen | Disclaimer | Privacy Policy
© 2007 - 2021 | Gastouder Verzekering | Voor gastouder en bij kinderopvang