Home Jongegezinnen beurs

Veilig verzekeren:

logo qshops

logo geschilonline


Meer informatie over jongegezinnen beurs | Gastouderverzekering.nl

Wat is de jongegezinnen beurs?

De jonge gezinnen beurs is een beurs die elk jaar georganiseerd wordt in de jaarbeurs in Utrecht.

Zwangere vrouwen, vaders in spé en ouders van jonge kinderen kunnen hier volop informatie krijgen over van alles wat met kinderen te maken heeft. Van kinderwagens tot autostoeltjes en van spenen tot aan borstkolven.

Elk jaar heeft de jongegezinnen beurs een thema en op een beurs staan meerdere stands van bedrijven. Denk hierbij aan Zwitsal (verzorging), Nutrilon (voeding), maar ook aan Chicco (kinderwagens). Er zijn vele experts beschikbaar die je kunnen helpen met eventuele vragen en natuurlijk zijn er ook leuke dingen te doen. Vaak is er bijvoorbeeld een modeshow te zien met positiekleding en kinderkleding.

Kaarten kopen

Via internet en bij diverse verkooppunten kan je kaarten kopen voor de jonge gezinnen beurs. Je kan overdag naar de jongegezinnen beurs, maar je kan ook op de koopavond gaan kijken. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar mogen goedkoper naar binnen. Baby's en kinderen tot vijf jaar mogen gratis mee.

Voordelen jongegezinnen beurs

Tijdens de jonge gezinnen beurs kan je informatie krijgen over de onderwerpen die jij belangrijk vindt. Natuurlijk kan je ook veel dingen al kopen en er is veel te zien. Bovendien lopen er bijna alleen maar jonge gezinnen op de beurs, dus wellicht kan je meningen krijgen van andere mensen. Ook voor zwangere vrouwen is de beurs erg aantrekkelijk. Behalve dat er positiekleding te zien en te koop is, kan je soms ook een pretecho laten maken, je buik laten beschilderen, inspiratie opdoen voor de kinderkamer en eventueel geboortekaartjes bestellen.

 


Over Gastouderverzekering.nl | Contact | Inloggen | Disclaimer | Privacy Policy
© 2007 - 2021 | Gastouder Verzekering | Voor gastouder en bij kinderopvang