Home Negenmaanden beurs

Veilig verzekeren:

logo qshops

logo geschilonline


Goed advies over Negenmaanden beurs | Gastouderverzekering.nl

Negenmaanden beurs

Zwanger zijn is een spannende, mooie en bijzondere tijd. Negen maanden lang draagt u een kindje in uw buik en uiteraard wilt u voor dit kleine mensje het allerbeste!

Er is echter een overvloed aan verschillende producten, voor elk wat wils en er komt erg veel informatie op u af.

Tijdens de negenmaanden beurs in Utrecht kan u informatie en inspiratie opdoen over uw zwangerschap, de tijd die komen gaat en producten voor uw baby. Dankzij meerdere leuke beurs aanbiedingen, krijgt u regelmatig leuke en hoge kortingen op producten.

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de negen maanden beurs kan u een heleboel verwachten. Denk onder andere aan positie kleding, modeshows, babykamers (met advies), babykleding en natuurlijk deskundigen voor al je vragen. U kan voorbeelden zien van geboortekaartjes en zelfs uw eigen kaartjes ontwerpen!

Heeft u al nagedacht over een kinderwagen, een maxicosi en een luiertas? Alles kan u vinden op de negen maanden beurs. Bij de stand van Nutrilon wordt u uitvoerig geïnformeerd over de diverse soorten voedingen die er op de markt zijn. Gaat u liever borstvoeding geven? Dan heeft u straks een aantal voedingsbh's en zoog kompressen nodig. Ook een goede kolf is dan handig, hoewel u die beter pas na de bevalling kan kopen.

Een leuk dagje uit met een vriendin, zus of met uw moeder. Misschien wil de vader in spe ook wel met u mee? Voor een klein bedrag heeft u toegang tot de negen maanden beurs en dan meteen ook tot de huishoudbeurs, die naast de negenmaanden beurs zit.

 


Over Gastouderverzekering.nl | Contact | Inloggen | Disclaimer | Privacy Policy
© 2007 - 2021 | Gastouder Verzekering | Voor gastouder en bij kinderopvang