Home Offerte collectieve gastouderverzekering

Veilig verzekeren:

logo qshops

logo geschilonline


Tips over Offerte collectieve gastouderverzekering | Gastouderverzekering.nl

Collectieve gastouderverzekering

Iedere inwoner van Nederland is verplicht om een WA verzekering te hebben. Met een wettelijke aansprakelijkheid verzekering bent u verzekerd tegen ongelukken die u per ongeluk veroorzaakt. Dit kan een klein ongelukje zijn, maar ook iets groters.

Als gastouder kan u bij een ongelukje geen beroep doen op uw WA verzekering. Dat komt omdat u beroepsmatig bezig bent. Daardoor wordt de eventuele schade niet vergoed. Gezien het feit dat u met kinderen werkt en dus een grote verantwoordelijkheid met u mee draagt, is het sowieso verstandig om een individuele gastouderverzekering af te sluiten. Dit is een Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering die de kosten vergoed die niet door uw WA verzekering vergoedt worden.

Dit geeft een veilig gevoel en u voldoet aan alle wettelijke eisen.

Offerte aanvragen

Als gastouderbureau kan u een offerte van een collectieve gastouderverzekering aanvragen. Tip: vergelijk vervolgens alle voorwaarden van andere aanbieders met elkaar en natuurlijk de diverse prijzen.

Vraag bij meerdere collectieve gastouderverzekering aanbieders een offerte op en lees deze in alle rust door. Zoals eerder genoemd hebt u te maken met kinderen en dan is een goede verzekering erg belangrijk. Het is ook belangrijk dat voor uzelf alles duidelijk is wat betreft uw collectieve gastouderverzekering. U wilt immers weten waar u aan toe bent.

Lees ten alle tijde goed de voorwaarden door.

 


Over Gastouderverzekering.nl | Contact | Inloggen | Disclaimer | Privacy Policy
© 2007 - 2021 | Gastouder Verzekering | Voor gastouder en bij kinderopvang